Om oss

Om oss

Bokfink1 ble startet opp i 2016 av søstrene
Bente Sandholt og Marianne Sandholt Østmo. 

Bente er lektor med master i lesing og skriving fra UiO, og har lang og bred yrkeserfaring fra skole og barnehager. Hun har spesialisert seg på begynneropplæring, lese- og skriveopplæring for elever med lese- og skrivevansker/dysleksi, samt pedagogisk bruk av IKT i barnehager og skoler. Hun har jobbet som avdelingsleder, lærer, spes.ped.koordinator og leseveileder ved Langset skole. Hun driver også kursvirksomhet for skoler og barnehager gjennom Bente Sandholt LæregledeDet siste året har hun jobbet i som rådgiver i PP-tjenesten i Eidsvoll kommune.

Bente har i tillegg ledet et utviklingsarbeid med implementering av kommunal plan for språk, lesing og skriving i Eidsvoll kommune. I forbindelse med dette arbeidet har hun holdt interne kurs i språk, lesing og skriving, samt veiledet ansatte i skoler og barnehager. 

 

Marianne står for grafikk og design. Hun er utdannet som klipper/redigerer og har mange års erfaring som klipper på ulike TV-programmer som bl.a. Valpeskolen (NRK), Insider Fem (Discovery), Drapet i Holmenkollen (Discovery), Datoen (NRK), Å Være (NRK), Luksusfellen (TV3), En kveld hos Kloppen (TV2) og lignende.. 

Hun er en ivrig hobbyfotograf og har jobbet mye med bilderedigering og grafikk, webdesign og fotofikling. Hun er også veldig glad i å tegne og male, i tillegg til digital tegning. 

Handlekurv